BLUE CARIBBEAN

BLUE CARIBBEAN We celebrate food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Blue Caribbean. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 20:42 De porties waren erg karig en droog. Cheeseballs waren heerlijk.
23 mei 2022 om 21:35 Eten was lekker maar mijn eten was helemaal in elkaar omgegooid door bezorger
19 mei 2022 om 1:00 Helaas gaat het de laatste tijd achteruit. Vlees was te zout en weinig saus. Jammer!
13 mei 2022 om 21:21 Dit is nu de 3e keer en zeker niet de laatste, want wat een heerlijk eten echt fantastisch, lijkt wel keer op keer beter te worden. Vooral zo doorgaan en zeker een aanrader voor iedereen in de regio rotterdam. Top,en dus prijs kwaliteit super !!
9 mei 2022 om 15:04 It was very slow, and the Grilled chicken dish was not described accurately. I requested NO sauce and the chicken pieces were bathed in sauce.
8 mei 2022 om 22:00 Gisteren was 1e keer, maar vandaag nogmaals en wederom super eten. Zelfs vonden wij allen het zelfs nog beter dan gisteren. Echt een aanrader echt aan een ieder aan te bevelen
8 mei 2022 om 8:53 1e keer besteld maar was zeker boven verwachting en gewoon alles was goed. Weer een top antiliaans restaurant erbij die echt kwaliteits eten levert. Enige is de tijd, te lang nooit leuk om een uur op je eten te wachten , maar dan krijg je wel iets!
6 mei 2022 om 23:16 Het eten was heerlijk!! Er mocht van mij wel iets meer Rijst bij . Maar het duurde wel even voordat het werd bezorgd!
27 apr 2022 om 21:10 Kwaliteit is hard achteruit gegaan sinds de start van dit restaurant. Spareribs net kauwgom en kip zonder smaak. Niet voor herhaling
7 apr 2022 om 19:35 Patat was heel droog, kip was wel lekker. Banaan chips niet goed, te veel olie. Arepas heel goed.
12 mrt 2022 om 21:21 Delivery was over 90min, food arrived cold, ribs were chewy and overcooked , the chips was very cold, chicked was definitely not jerk. Overal a disappointing experience, would not recommend or use again!
11 mrt 2022 om 20:17 Was lekker !