BLUE CARIBBEAN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 265 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Blue Caribbean. Meer weten? Ontdek meer

10 aug 2022 om 20:59 Het eten was rond uit SLECHT!!!! de mixed gril was ronduit karig, garnalen aangebrand en echt weinig voor antiliaanse begrippen. Daarbij was de bijbehorende patat niet geleverd.Sate ku batat was een schande.batata was hard en taai de saus is niet au
31 jul 2022 om 9:27 Mijn drank niet geleverd, teleurgesteld
25 jul 2022 om 21:15 Eten was super laat en heel koud. Ben echt teleurgesteld. 30 euro weggegooid
24 jul 2022 om 20:31 Eten was lekker en bezorger erg vriendelijk. Alleen vind ik dat de kip droog was zonder saus. Voor die prijs is een kleine bakje met cocktails saus voor de kip wel een must, vind ik. Had chicken en waffels besteld.
10 jun 2022 om 19:42 was niet te eten. echt jammer 26 euro weg gegooid echt vies
8 jun 2022 om 19:43 Service en eigen fout oplossen kunnen ze niet, gelijk afschuiven. Ongehoord, onvoorstelbaar, onacceptabel. Blue carribean vergeet 3 blikjes frisdrank €6,50 voor betaald maar biet geleverd. Gebeld maar wordt afgescheept naar thuisbezorgd zij kunnen ni
6 jun 2022 om 9:15 Voor een grote sate ku batata verwacht je veel aardappelen. In dit geval waren de aardappelen HARD en WEINIG. En niet lekker. Vlees was wel oke. Nooit meer bestel ik
2 jun 2022 om 17:34 Het eten was karig, weinig en droog. Rice and beans, plantain were very dry like food from the day before. Cheeseballs were very small, over fried and chewy to much flour added. This was the first and last time!
27 mei 2022 om 11:24 Ik had saté ku batata besteld, het eten was echt droog en heel erg weinig. De saus was niet te eten! Eten is laatste tijd super achteruit gegaan! Lijkt totaal niet eens meer op Antilliaanse eten meer.
24 mei 2022 om 20:42 De porties waren erg karig en droog. Cheeseballs waren heerlijk.
23 mei 2022 om 21:35 Eten was lekker maar mijn eten was helemaal in elkaar omgegooid door bezorger
19 mei 2022 om 1:00 Helaas gaat het de laatste tijd achteruit. Vlees was te zout en weinig saus. Jammer!